با نگاه خوش‌بینانه و آینده‌پژوهی، تهدیدات را تبدیل به فرصت کنیم

از ویکی‌جنسیت

مینو اصلانی رئیس پژوهشکده زن و خانواده دانشگاه امام حسین (ع)، در آئین تجلیل و نکوداشت ۲۸۰ بانوی شهید اصفهان با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا اظهار کرد: در فتنه‌های آخرالزمانی این مسائل منجر به آب دیده شدن خواهد شد و به توانمندتر شدن جامعه اسلامی کمک می‌کند.

وی افزود: ما در مسیر ظهور قرار داریم و اتفاقاتی که می‌افتد، به نفع جبهه حق است و باید توکل را در بین خود زیاد کنیم.

اصلانی با بیان اینکه باید ذکر خدا را لحظه به لحظه زیاد کنیم، اضافه کرد: در قرآن کریم هم خداوند فرمود: «ففرو الی ذکر الله» پس باید در مسیر الی الله و یاد بیشتر خداوند در جامعه تلاش کنیم.

وی ادامه داد: اینکه روایت داریم که در آخرالزمان فرد صبح ایمان دارد و شب کافر می‌شود، به خاطر اثری است که دشمن روی ذهن و دیدگاه ما می‌گذارد و ما باید این فتنه‌ها را بشناسیم و روند جریان حق به ویژه در زمینه زن و خانواده را تبیین کنیم.

رئیس سابق بسیج جامعه زنان در ادامه با اشاره به زنان شهید اصفهان یادآور شد: این زنان به ما می‌گویند که زن چگونه باید باشد و چگونه جایگاه خود را بشناسد و در مرحله عمل ثبات‌قدم داشته باشد.

وی تصریح کرد: وقتی حضرت زینب (س) در نظام سلطه می‌فرماید: «مارایت الا جمیلا» این نگاه خوش‌بینانه به پیروزی حق باعث می‌شود برای همین باید از دل همه تهدیدها فرصت به وجود آوریم و از فرصتی که در جوانان ما تحول ایجاد کرده و برونگرا شده‌اند، بهره ببریم و با نگاه خوش‌بینانه و آینده‌پژوهی تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم.

رئیس پژوهشکده زن و خانواده دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به جنبش‌های که در زمینه حجاب در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها ایجاد شده است، گفت: مسئله حجاب بحث تمدنی است و به این سیاه‌نمایی‌ها در مورد حجاب نگاه نکنیم که تبلیغ سیاسی است و احساس احترام قلبی در مورد حجاب در دنیا به وجود آمده است.

وی هم‌چنین با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در زمینه برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی تاکید کرد: با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و بهره‌گیری از ظرفیت خانواده شهدا می‌توانیم ایران یکپارچه عزیز را بسازیم و توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

اصلانی با بیان اینکه همه قبول داریم، سو مدیریت‌هایی در جامعه اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: باید هوشمندانه، یکپارچه، منسجم و هماهنگ عمل کنیم و با ایجاد گفتمان علمی یک‌بار دیگر کرسی‌های آزاد اندیشی را احیا کنیم، چرا که این حرکت می‌تواند جامعه را از رخوت و سستی بیرون بیاورد و به دانشمندان ما نیرو و انرژی بدهد.

منبع