برنامه ویژه دشمنان برای تاثیرگذاری منفی بر جامعه زنان و دختران

از ویکی‌جنسیت
محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور
محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور

محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در گردهمایی کمیته‌ها و کارگروه‌های شورای راهبردی معاونت زنان بسیج اساتید تهران بزرگ که در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد، با اشاره به حضور جریان ساز زنان در اسلام و در عرصه اجتماع گفت: اگر مکاتب مادیِ متجدد چند دهه است که آن هم با اغراض سیاسی و مادی زنان را در جریان‌سازی اجتماعی دخیل کرده‌اند، اسلام از اساس شکل‌گیری خود متوجه زنان بوده است و بالاترین مراتب کرامت را برای ایشان قائل گشته است و زنان نیز متقابلا از مهمترین عوامل قوام و دوام اسلام بوده‌اند.

وی افزود: پیامبر مکرم اسلام (ص) در مقاطع مختلف از خدمات بی‌نظیر حضرت خدیجه (س) به اسلام به نیکی یاد می‌کنند و می‌فرمایند: «سوگند به خدا که حق تعالی بهتر از او به من نداد. وی ایمان آورد؛ در حالی که مردم کافر بودند. زمانی که مردم مرا تکذیب کردند مرا تصدیق کرد و مرا با اموالش همراهی کرد». نقش حضرت خدیجه در قوام نهضت اسلامی به ویژه در روز‌های آغازین دعوت علنی مردم به اسلام توسط پیامبر مکرم (ص)، نقشی بی‌بدیل است.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین بر نقش تاریخ‌ساز زنان در ادامه نهضت اسلامی و در تمام طول تاریخ اسلام، در همه بزنگاه‌های مهم تاکید و اهمیت جهاد تبیین و لزوم آن را با ذکر قضیه خطبه فدکیه یادآور شد و عنوان کرد: در ماجرای خطبه فدکیه این‌که دردانه پیغمبر خدا (ص) با وجود قلّت یاران و محدودیت‌های شدید به میدان جهاد تبیین می‌آیند معنای مهمی دارد. خطبه فدکیه فراخوانی است به بلندای تاریخ فراخوانی برای همه مسلمانان به ویژه زنان مسلمان برای به میدان آوردن همه امکانات و توانایی‌ها در راستای اعتلای اسلام و بالندگی امت مسلمان.

مردانی گفت: حضرت زینب (ص) بهترین شاگرد مکتب و جهاد تبیینی بودند که مادر طاهره ایشان پایه‌ریزی کردند. ایشان بعد از حادثه عاشورا و در زمانی که آماج سخت‌ترین آلام و مصیبت‌ها بودند با خطبه‌های خود پایه‌های حکومت ابن زیاد در کوفه و یزید بن معاویه در شام را لرزاند و همانطور که دشمنانشان نیز اعتراف کردند مانند فاتحان با قدرت و صلابت از ماندگاری اهل بیت گفتند. تاریخ اسلام مشحون از ظهور شیرزنانی است که یا خود میدان‌دار بودند و یا تکیه‌گاهی محکم بودند برای مردان میدان.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه دشمنان ایران اسلامی امروز در اندیشکده‌های خود به نقش محوری‌زنان در پیروزی نهضت اسلامی و بقا و اعتلای آن پی برده اند، خاطرنشان کرد: دشمنان امروز برنامه‌های اختصاصی برای تاثیر گذاری منفی بر جامعه زنان و دختران ایران اسلامی دارند. امروزه دشمن تمام تلاش خود را برای تخریب فرهنگ مترقی حجاب و عفاف می‌کند به این خاطر است که آن‌ها خوب می‌دانند زنی که الگویش فاطمه زهرا و زینب کبری (سلام الله علیهما) باشد استیلای ظالمانه غرب بر دنیا و عقبای خود را نخواهد پذیرفت. اما اگر دختر ما خدای ناکرده الگویش شد فلان سلبریتی داخلی یا خارجی این فرد دیگر خطری برای غرب و منافع و مطامع آن ندارد.

وی افزود: انقلاب اسلامی کرامت زن ایرانی را به او بازگرداند و الگوی سومی برای زنان آزاده ترسیم کرد. الگویی که نه، چون زن اغواگر غربی عروسک مطامع دنیای دیگران است و نه مانند زنان برخی کشور‌های مرتجع شرقی عزلت‌نشین و طردشده است. الگویی که انقلاب اسلامی برای زنان ترسیم کرده است عبارت است از زنی متقید، عفیف و در عین‌حال بصیر و مشارکت‌کننده در سرنوشت خود و سرنوشت جامعه اسلامی. زنی که چه در خانه باشد و خانه‌دار و چه کارمند یا استاد تکیه‌گاه نظام اسلامی برای نیل به تمدن نوین اسلامی است.

مردانی در ادامه در التزام به جهاد تبیین، چند مورد از آمار مربوط به زنان و جایگاه آن‌ها قبل و بعد از انقلاب اسلامی را مقایسه کرد و گفت: قبل از انقلاب، سهم زنان از کرسی‌های دانشگاهی تنها یک درصد بود، اما این رقم اکنون بیش از ۲۱ درصد است. در حوزه ورزش با اینکه اولین حضور ایران در المپیک سال ۱۹۴۸ یعنی بیش از ۳۰ سال پیش از انقلاب بوده است، اما در تمام آن سال‌ها و دوره‌ها تنها هشت زن ایرانی توانستند به المپیک راه پیدا کنند، اما به عنوان مثال فقط در سال ۲۰۲۰، ۱۰ بانوی ورزشکار محجبه از ایران در المپیک حضور داشتند. در سال‌های ۱۹۹۶، ۲۰۰۸، ۲۰۱۶، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ پرچمداران کاروان المپیک ایران زنان بودند که همه این دوره‌ها بعد از انقلاب بوده است. نسبت زنان دارای فوق تخصص از ۹ درصد قبل از انقلاب به بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی در پایان افزود:در حوزه‌های مدیریتی طبق آمار، قبل از انقلاب تنها ۶ درصد پست‌های مدیریتی از مدیریت‌های پایه تا مدیریت‌های عالی به زنان داده شده بود این رقم اکنون بالای ۴۰ درصد است. این موارد، این آمار‌ها باید در جامعه تبیین شود باید مردم ما بدانند که جمهوری اسلامی تا چه اندازه در ارتقاء جایگاه علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان موثر بوده است. البته باید توجه کرد که در تلاش برای تقویت و توسعه جایگاه زن در جامعه و اجتماع نقش محوری زن در خانواده گم نشود. مقام معظم رهبری در این خصوص به درستی می‌فرمایند: "مسئله مادری، مسئله همسری، مسئله خانه و خانواده مسائل بسیار اساسی و حیاتی هستند در همه طرح‌هایی که ما داریم بایستی "خانواده" مبنا باشد.

منبع