حضور بانوان در اجتماع

از ویکی‌جنسیت
حضور بانوان در اجتماع
مشخصات
عنوان نشست زن، اجتماع، خانواده
نام ارائه دهنده خانم صدیقه فروتن
مرکز برگزار کننده همکاری بسیج دانشجویی شهید همت و واحد فرهنگی در دانشگاه پیام نور مرکز ساوه
نوع نشست کرسی آزاد اندیشی
تاریخ برگزاری 23/ 8/ 1391

یکی از مدرسان حوزه علمیه قم، خانم صدیقه فروتن در این برنامه با بیان اصول و اهداف حضور زن در اجتماع پیرامون انتقاد تعدادی از دانشجویان پسر از حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی به ویژه اقتصادی گفت: اگر حضور زن در جامعه ظلم است نه ظلم به مردان بلکه ظلم به خودشان است، و در مورد حضور زنان در اجتماع توضیحاتی می‌دهند.

گزارش نشست

صدیقه فروتن افزود: عوامل تعیین‌کننده اهداف حضور زن در اجتماع متعدد است، تمایلات و سلایق شخصی خط‌ کش حضور زن در جامعه نیست بلکه ملاک رشد و تعالی زنان است و این تعالی را دین امکان‌پذیر می‌سازد.

وی بیان کرد: بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) به شدت حضور زنان را در جامعه تایید می‌کردند ولی با رعایت موازین اخلاقی و اسلامی موافق این امر بودند. این مدرس حوزه که خود سابقه تدریس در آموزش و پرورش را نیز دارد گفت: بدون حضور زن در اجتماع کارها به درستی پیش نمی‌رود ولی نوع و چگونگی حضور او باید تعریف شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: درجامعه جنگی بین زن و مرد مطرح نیست و هر دوجنس با هم می‌توانند رشد و تعالی جامعه را ایجاد کنند و لذا شایسته است زنان به فعالیت‌هایی روی آورند که با ذات و روحیه آنان سازگاری داشته باشد. فروتن ادامه داد: نقش اصلی و محوری زنان همانند پروردگار مربی است و با حاکمیت عقل و راهنمایی دین هم‌چنین تربیت درست فرزندان می‌تواند نقش خود را در حوزه‌های گوناگون اجتماع به خوبی ایفا کند.

وی تصریح کرد: حضور زن در عرصه‌های اجتماعی مانند ارتقا سطح بهداشت، کمک در تامین نیازهای خانواده، افزایش پایگاه اجتماعی و حقوقی، کمک در حل مشکلات اخلاقی فرزندان، استقلال و خودکفایی فرزندان مزایایی دارد ولی نباید منجر به ایجاد مسایل و مشکلات برای فرزندان که اصلی‌ترین وظیفه زنان رسیدگی به آنان است، پایین آمدن آستانه تحمل و امکان بیشتر بروز تنش و درگیری، انعطاف‌ناپذیری به علت خستگی، بروز اختلافات خانوادگی و... شود.